Obvestila

Aktivnosti Zavoda GSD so:


a). Strokovna pomoč članom in izvajanje izobraževanj s področji, ki vplivajo na delovanje ponudnikov manjših turističnih nastanitev:

·         registracije in izpolnjevanja pogojev za opravljanje nastanitvene dejavnosti,

·         vpisa v register nastanitvenih obratov,

·         uporabe aplikacije eTurizem,

·         kategorizacije nastanitvenih obratov,

·         uporabe rezervacijskih sistemov (OTA) in recepcijskih aplikacij za pomoč pri poročanju v eTurizem (PMS), preperčevanju dvojnih rezervacij (channel managerji).

b). Oblikovanje skupnih stališč in predlogov ter zastopanje interesov članov pred državnimi in javnimi inštitucijami.

c). Povezovanje in sodelovanje z lokalnimi turističnimi organizacijami, društvi in drugimi turističnimi skupnostmi.

d). Sodelovanje z državnimi organi in javnimi institucijami pri spreminjanju predpisov za enostavnejše in boljše pogoje opravljanja nastanitvene dejavnosti.

e). Sodelovanje podjetji in drugimi organizacijami pri razvoju in uveljavljanju poslovnih orodij, metod in praks za enostavnejše, cenejše, bolj organizirano in povezano delovanje ponudnikov manjših nastanitev.


g). Pospeševanje in izvajanje skupnih promocijskih aktivnosti članov in turističnega segmenta ponudnikov manjših nastanitev.


Glavna dejavnost Zavoda GSD, področne turistične organizacije za razvoj zasebnih nastanitev je urejanje gospodarskih področij za učinkovitejše poslovanje manjših ponudnikov nastanitvenih zmogljivosti, po standardni klasifikaciji dejavnost O 84.130.
Nadaljuj
Več...
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.