Obvestila

Vabilo na delavnico

»Novosti v kategorizaciji po standardih Hotelstars in obračunavanju turistične in promocijske takse v letu 2019«,

ki bo v sredo 6.3.2019 od 16.30 do 19.00

v Tehnološkem parku 19, Brdo-Ljubljana, konferenčna dvorana B23 (v pritličju)


Do 1. aprila 2019 morajo sobodajalci, kmetje in gostinci zaradi uvedbe standardov HotelStars svoje nastanitvene zmogljivosti na novo kategorizirati. Na delavnici bomo predstavili novosti v kategorizaciji in izvedbo kategorizacije na praktičnem primeru. Poleg tega bomo obravnavali tudi postopke s turistično in promocijsko takso po 1.1.2019, ter obdelali še nekatere druge aktualne teme ponudnikov turističnih nastanitev.


Delavnico bo vodil Uroš Buda, usposobljen ocenjevalec kategorij nastanitvenih obratov, dolgoleten svetovalec sobodajalcem in manjšim gostincem.



 


Vsebina delavnice:

1.      Prikaz kategorizacije nastanitvenih obratov po uvedbi standardov HotelStars

2.      Promocijska in turistična taksa po 1.1.2019

3.      Izdajanje in davčno potrjevanje računov tudi za Airbnb in Booking.com

4.      Samodejno odpiranje in zapiranje terminov med rezervacijskimi portali ali kako deluje Channel manager ter kaj nudijo aplikacije Snapguest, Bentral, iGost in Etrips

5.      Vprašanja udeležencev

Delavnico organizira Zavod gostoljubnost slovenskih domov, področna turistična organizacija za razvoj zasebnih nastanitev (Zavod GSD).

Kotizacija:

-
za člane Zavoda GSD je delavnica brezplačna

- za ostale udeležence je kotizacija 59,00 EUR, .

Več o članstvu lahko preberete na spletni strani Zavoda GSD https://arhiv.zgsd.si/clanstvo.

Prijave zbiramo na elektronski naslov info@zgsd.si.

Za dodatne informacije smo dostopni tudi na telefonski številki 01 434 26 66.

Vljudno vabljeni, da se še pred glavno turistično sezono oborožite s potrebnim znanjem!

Ekipa Zavoda GSD

Nadaljuj
Več...
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.