Obvestila

PRISTOPNA IZJAVA


 za članstvo v Zavodu gostoljubnost slovenskih domov, področni turistični organizaciji za razvoj zasebnih nastanitev


Ime in priimek fizične ali naziv pravne osebe:

 

Naslov:

 

Matična številka:

 

Davčna številka:

 

Zavezanec za DDV:    DA   /   NE

Zakoniti zastopnik (direktor):

 

Telefon:

 

E – naslov:

 

 


S podpisom te izjave izjavljamo, da pristopamo v članstvo Zavoda gostoljubnost slovenskih domov, področne turistične organizacije za razvoj zasebnih nastanitev (v nadaljevanju: Zavod GSD), s tem prevzemamo vse pravice in obveznosti članov Zavoda GSD v skladu s Statutom Zavoda GSD in izjavljamo, da bomo delovali v skladu z njim (statut je objavljen na portalu zavoda https://arhiv.zgsd.si/domov/akt-statut.)

 

Zavodu GSD dovoljujem zbiranje, obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov za potrebe delovanja Zavoda GSD, pri čemer je dolžan ravnati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

 

V času podpisa te pristopne izjave delujemo na naslednjem področju:

 

a). Ponudnik nastanitve

Ime objekta:

 

Naslov objekta:

 

Število stalnih ležišč:

 

 


b). Drugo (navedite področje na katerem delujete)

 

 


Datum:                                                                               Podpis odgovorne osebe in žig (če ga uporabljate):

 

Izpolnjeno izjavo o sodelovanju pošljite skenirano na elektronski na naslov: info@zgsd.si ali z navadno pošto na naslov Zavod GSD, Mala ulica 8, 1000 Ljubljana.
Nadaljuj
Več...
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.